tirsdag den 29. juli 2014

Fave tunes at the moment


Disse sange er nogle jeg lytter rigtig meget (måske lidt for meget) til her for tiden.
Hvad går i og hører af musik? Elsker at lære nye sange at kende når nu jeg på et tidspunkt bliver træt af de overstående haha.
knus x

søndag den 27. juli 2014

Au revoir Denmark bonjour France!

Så blev det endelig min tur til at tage på ferie, Her om lidt smutter jeg til Paris og senere på ugen til London. Jeg glæder mig utrolig meget men er dog også lidt bange for at sætte mig op i en flyver, det har jo været 8-9 år:-/
Jeg har planlagt lidt indlæg til jer så bloggen ikke står hel tom, og ellers kan i følge med på instagram lige her:)
Håber i nyder sommeren hvor end i er, knus x

fredag den 25. juli 2014

Unødvændig information om bloggeren

·Jeg nyser mere end hvad der er normalt ·Jeg elsker at røre ved hundepoter
·Jeg ville ønske at jeg kunne lide peanutbutter ·Hvis jeg er trist løber jeg altid en tur
·Jeg ser alt for meget Friends og Glee ·Jeg har kun et par jeans der passer mig ordenligt
·Drømmerejsen går enten til New York eller Australien ·Jeg elsker indie musik
·Jeg spiser ifølge min storebror alt for mange æg ·Jeg hader matematik

Her er endu et indlæg fyldt med ting i slet ikke behøvede at vide om mig, de plejer at være populære og jeg elsker at lave dem:)
knus x

mandag den 21. juli 2014

On my nails | Essie Sunday Funday


En neglelak jeg købte og elskede sidste sommer er denne fine pinke/korale fra Essie ved navn Sunday Funday. Som i nok kan se på billedet kommer den en helt del mere pink ud på neglene end den er i flasken hvilket er mærkeligt for det plejer den ikke at gøre? Noget andet i også kan se er at jeg er virkelig dårlig til at lægge neglelak, øvelse gør mester ik? haha:D
Undskyld stilheden forresten men mit hoved er helt tomt for idéer til blogindlæg. Noget i kunne tænke jer at se?
knus x

onsdag den 16. juli 2014

150714





I anledningen af at Magnus (storebror;)) fyldte 16 år i går havde han valgt at vi skulle ud og spise. Det var super lækkert og hyggeligt og tog selvfølgelig lidt billeder af det hele:) Jeg går ikke og laver det helt store andet end at planlægge ting, glæde mig til jeg skal på ferie og lytte til bo$$ med fifth harmony uafbrudt hele tiden. Hygger i?:)
knus x 

lørdag den 12. juli 2014

Instagram Lately



Hvis i følger mig på instagram har i sikkert set disse billeder i jeres feed. Jeg er for nylig gået væk fra hvide kanter og frammer og elsker hvordan mine billeder ser ud nu, hvis nogle ønsker at vide hvad jeg bruger til at redigere med er svaret vsco cam:)
I kan følge min instagram hvor jeg poster (næsten) hver dag lige HER:)
Kommenter gerne jeres insta nede i kommentaren også vil jeg helt sikker tjekke den ud:)
Knus x

torsdag den 10. juli 2014

Healthy overnight ice cream



Her de seneste par dage har vejret været så varmt at jeg går og overvejer om jeg er i Thailand eller Danmark. Den danske sommer er varm i år! Og nu når det er så varmt er det altid dejligt med noget der kan køle en ned. Jeg lavede for et par dage siden denne virkelig lækre is som kun består af frugt og lidt væske, her er hvordan jeg gjorde:
Dagen før tog jeg 1/2 mango, 1 banan og en håndfuld blåbær skar det hele op, puttede det i sådan en lynlås plastikpose(hvis det gav nogen mening) og lagde dem i fryseren. Den næste dag to jeg så posen op og smed det hele i blenderen. Jeg var dog nød til at tage en stor klump og skære ud i mindre stykker da det var for stort til blenderen. Så tog jeg 5 spisk. mælk og 3 spisk. appelsinjuice (hvilket man ikke kunne smage btw.) også blendede jeg bare det hele sammen. Jeg kom dog til at blende lidt for meget så det var lidt ala en smoothie til sidst så hold godt øje med konsistensen når du blender. Jeg endte ikke op med at bruge alt frugten da jeg allerede havde en ret stor portion men hvis jeg havde lavet det hele havde man kunne have fordelt det mellem 2 personer. Det smagte sindsygt godt og jeg vil klart anbefale denne miks af frugterne, man kan selvfølgelig lave den med hvad end man har i fryseren/køleskabet af frugter og bær men jeg vil da klart anbefale denne!:)
Håber i hygger i varmen, jeg nyder den indenfor med døren lukket og aircondition kørenede, haha
knus :)

Husk og følg med på insta hvor jeg poster dagligt 

tirsdag den 8. juli 2014

Closet cravings- Summer edition☼


Summer cravings- summer

Hej piger:)
I dag har jeg samlet en collage sammen med en masse lækre sager jeg ikke ville have noget imod at have i mit klædeskab denne sommer. plus Naked 3 paletten.. Dog bliver jeg nød til at spare på pengene da jeg jo skal til Frankrig og England senere på måneden(I am very excited yes). Tænkte jeg ville lave de her hver sæson, så altså til efterår vil jeg lave en med nogle efterårs items:) Hvad syntes i om ideen? Btw. så har jeg lavet nogle ændringer på bloggen once again. Jeg har bl.a. fået lavet min header kæmpe og centreret- dog ikke centreret med blog indlægende men det går nok, Har fjernet de grimme rammer rundt omkring billederne og jeg har ændret mit profilbilledet og fået gjort det større. Det eneste der irriterer mig er at det kommer op i sindsyg dårlig kvalitet. Det er eksporteret i god kvalitet og jeg har googlet problemet. Jeg har været inde i google+ og ændret nogle ting men intet hjælper, nogle der har haft det samme problem? Noget andet der også irriterer mig er at mine polyvore collager kommer op i dårlig kvalitet, help anyone?:)
Nu vil jeg få trænet lidt, planen var sådan set en løbetur udenfor men når det er så varmt udenfor kunne jeg lige så godt bare springe ned i en vulkan, just saying. Håber i nyder sommerferien, og undskyld den så lange tekst..
Knus x

torsdag den 3. juli 2014

Knuthenborg Safaripark










Her fik i lige en kæmpe billede spam med billeder fra i mandags af hvor jeg var i Knuthenborg safaripark. Det var en super sjov og hyggelig oplevelse og til trods for at at jeg var der da jeg var mindre kunne jeg nærmest ikke huske noget derfra. Min ynglings del var nok enten gederne(fordi de var seriøst søde) eller savannen med zebraer, giraffer osv. Jeg vil stærkt anbefale at tage en tur forbi Knuthenborg her i sommerferien hvis man er i området og har tid- er jeg den eneste der syntes jeg lyder sponsoreret eller hvad? haha.
Hvad går i og bruger ferien på, eller er der nogle af jeg der ikke har sommerferie?:)
knus x
Back to Top