torsdag den 30. oktober 2014

Go To Fall Playlist


Hold nu op hvor er det koldt her på det seneste, jeg havde virkelig glemt hvor koldt det var på denne tid på året i Danmark. Det er specielt slemt om morgenen og aftenen på cykel, så kan vi snakke om kolde tæer og fingre! Men hvis man ser bort fra det kolde vejr (og hvor tidligt det bliver mørkt) er jeg endelig begyndt at forstå hvorfor alle elsker efterår. Flotte farver, varme drikke, bløde tæpper og puder, god musik og hyggelige stunder- Jeg er fan!

Har derfor samlet en lille collage med lidt stemningsfulde billeder samt en playliste der er rigtig god sammen med en kop te og denne tumblr(link). Har i nogle ynglings sange her til efterår?
Og hvad syntes i ellers bare generelt om efterår?:)
knus

tirsdag den 28. oktober 2014

Current Favorites: Beauty And Random

Nivea lip butter original/Jeg var i forvejen ejer af Raspberry rose men ville rigtig gerne have en uden nogen smag. Virkelig fugt givende og god - Maybelline color tattoo on and on bronze/ Hurtig og nem at smøre på. Helt utrolig flot farve her til efterår, også er den rigtig dejlig cremet.

Plaisir strengthening skin tonic/ Fik denne i min adventskalender fra matas sidste år men den er først rigtig blevet en del af min faste rutine for nyligt. Den renser huden rigtig godt og kan klart se forskel i min hud når jeg ikke bruger den - Trine's Wardrobe argan oil curl lotion endu et produkt som jeg har været ejer af i et godt stykke tid men først et blevet helt forelsket i nu. Den redder altid mine store crazy krøller og hjælper rigtig meget med at definere dem. Jeg bruger den både i vådt og tørt hår.

Machandel crunchy peanut butter/ Jeg må ærligtalt indrømme at jeg aldrig var den største fan af peanut butter, men det er jeg altså nu! Jeg syntes virkelig at det smager godt- crunchy eller creamy. Jeg bruger det bl.a. oven på brød, sammen med min havregrød, med æble eller banan og i mine banan cookies(dog uden kakao pulveret). Det smager jo gude skønt! - House of tea Grøn te med citrus/ Igen har jeg aldrig været vild med grøn te, men denne med citrus er faktisk helt okay om eftermiddagen eller aftenen, ikke om morgenen- ved ikke hvorfor men der er den klam haha.

Georg Jensen daisy armbånd/ Jeg har nu i rigtig rigtig mange år været vild med Daisy kollektionen fra Georg Jensen og ejer både armbånd, halskæde og øreringe derfra. Dette armbånd var et min far købte til mig for et par år siden og jeg har fornyligt genforelsket (er det overhoved et ord?) mig idet igen. Det er så simpelt men stadigvæk virkelig smukt og en stor hjælp til at pifte et kedeligt outfit op. Dette kan desværre ikke købes længere men så at der var 2 styks til salg på trendsales hvis nogle skulle være intresserede;)

Så blev det tid til endu en Current Favorites denne gang med både beauty, mad og et smykke. 
Har i nogle favoritter her for tiden?, skriv dem endelig nede i kommentaren jeg vil med glæde høre!
Knus og forsat god uge:)

lørdag den 25. oktober 2014

London Summer 2014











Så fik jeg endelig vist jer lidt billeder fra min tur til London i sommers. London er en helt igennem fantastisk by og jeg vil klart anbefale at tage en tur derover mindst en gang i dit liv. Byen, bygningerne, menneskerne, maden og bare hele den vibe der er i selve byen og lidt udenfor er helt speciel. Jeg fik både set alle de ting som du ikke kan lade være med at se så som: Big ben, Buckingham palace, Oxford street(yes der blev shoppet) og London eye. Men jeg var også i en park med flotte blomster og helt nede og gå på nogle små side gader. Jeg fik desværre ikke set hyde park og kom heller ikke en tur op i London eye, men så har jeg vel også lidt til næste gang:)
Har i nogensinde været i London, og hvad syntes i?
knus

fredag den 24. oktober 2014

#9 Tips Til En Hyggelig Efterårs Weekend

Hej piger
Så blev det endelig fredag hvilket betyder weekend for mange af os. Når nu det er efterår kan det nogle gange godt være rigtig svært at finde på noget at lave når regnen siler ned udenfor- jeg har derfor samlet 9 ideer til en hyggelig efterårs weekend- nogle udendørs og nogle indendørs, Here we go!

#1 Smut en tur på en hyggelig café
Om så du bestiller brunch, en salat eller blot en latté med et stykke kage ved siden er det altid hyggeligt med en tur på café. Jeg er skyldig i ikke at gøre dette noget oftere da der virkelig bare ikke findes noget bedre end at sidde krybbet op i et tæppe udenfor ved siden af en varmeblæser. God kaffe= Godt humør:)

#2 Gå/løb en tur i den flotte danske natur
Ikke nok med at det giver god motion er det også bare super dejligt at komme væk fra byen og larm og så bare tage en dyb indånding og nyde naturen og alle de flotte farver træerne har på denne tid på året. Har du en hund du kan tage med dig gør det bare det hele endu hyggeligere!

#3 Friends marathon- need i say more?
Hvis nu Friends ikke lige er din ynglings serie hvilket jeg slet ikke forstår, så kan du jo bare gøre det med din ynglings serie eller film. Gør dig klar på at få firkantede øjne!

#4 selvforkælelse 
Der findes mange måder at forkæle sig selv på: Et dejlig varmt bad med hårkur og ansigtsmaske- efterfulgt af manicure, At klikke den trøje du har kigget på så længe fra asos hjem eller bare et stykke af den kage der ligger og ser så god ud i vinduet hos bageren. Det er helt op til dig!

#5 Brug tid sammen med familien
Hvad end det er dine forældre og søskende eller dine bedsteforældre er op til dig, bare brug lidt tid sammen. Spis noget god mad, spil et gammeldags brætspil eller se en god film. Man kunne jo også invitere tante og onkel over til et stykke kage.. Jeg skal imorgen faktisk overnatte hos min farmor og farfar og det er altid super hyggeligt!

#6 Hjemmebag
Intet slår duften af nybagte brød eller boller. Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne opskrift næste gang jeg skal bage boller. psst. dette kan evt. kombineres sammen med en lækker omgang brunch:)

#7 Vær kreativ
Jeg indrømmer at jeg ikke er specielt kreativ men her og der er da hyggeligt en gang imellem med et lille diy projekt. Jeg er gået i gang med at lave en "gallery wall" på mit værelse og so far syntes jeg at det ser rigtig godt ud! Få mere inspiration til projekter lige her.

#8 Ryd op
Jaja i know i know, at rydde op er ikke ligefrem altid den fedeste aktivitet at lave når man hellere vil stene netflix eller ud og shoppe med pigerne men en god omgang hoved rengøring kan nogle gange bare være super befriende og hjælpe med til at du slapper ekstra meget af. Og hvis værelset allerede er rent hvad så med dit klædeskab? Alt tøj du ikke har brugt i lang tid skal væk, du kan enten sælge det på nettet eller donere det på den nærmeste genbrugsplads.


#9 En tur i biffen er altid en god idé
Der går lige nu rigtig mange god film i biografen og der er altså noget ved at sidde inde i en biograf sal udelukket fra verden og regnen uden for der bare giver en super god stemning. Også er det også en god undskyldning til at fylde dig op med bland selv slik;)

Det var alle tipsene, håber de kunne bruges:)
Mine planer for weekenden står på overnatning på ungdomsskolen her om en halv time, Imorgen skal jeg i fields og købe fødselsdagsgave til en af mine rigtig gode veninder og så skal jeg som sagt overnatte hos min farmor og farfar. Søndag står på løbetur, fysik og matematik lektier, blogplanlægning og afslapning med youtube videoer og friends:)
God weekend allesammen, hvad er jeres planer?

torsdag den 23. oktober 2014

Workout Clothes Inspiration

Look and feel good while working out

Hej bloggen
undskyld for stilheden, men jeg har bare ikke lige haft tid til at sætte mig ned og lave et godt indlæg til jer og her de sidste to dage har jeg været sløj med ondt i hovedet- men nu er jeg tilbage!
Jeg vil idag vise jer nogle bud på nogle outfits jeg ville elske at iføre mig i når jeg skal træne. Meget sort og hvid men sådan kender man mig vel bedst hehe, hvad syntes i?
knus

søndag den 19. oktober 2014

Interior Inspiration

Jeg går her for tiden og drømmer mig helt væk fra mit eget hjem af og drømmer om at stå med en nøgle i min hånd til en af disse smukke boliger. Tumblr er et af mine ynglings steder at få inspiration fra når det kommer til indretning og boligdesign, og denne(link) blog en ny favorit når det kommer til den slags. Årh hvor jeg dog ville ønske jeg boede i en flot lys lejlighed med en god location, flotte billeder på væggene og et køkken med skabe fyldt op med flotte tallerkner.. Man har vel lov til at drømme haha. Hvad syntes i om overstående billeder, noget i går og drømmer om?
Knus

lørdag den 18. oktober 2014

Efterårsferie I Det Jydske












Her får i lige en dejlig stor billede spam med billeder fra min efterårsferie af. Så hyggelig en tur med masser af smuk dansk natur, hygge og afslapning og masser af gode minder. 
Hvad har i brugt jeres ferie på? knus

fredag den 17. oktober 2014

Outfit Feat. New Jacket

Jakke - Only(link) // Trøje - Day Birger Et Mikkelsen // Nederdel - H&M // Sneaks - Converse

Ud af de mange mange mange billeder der blev taget af dette outfit var dette desværre det eneste der blev okay men altså hvad skal man gøre når man står ved vesterhavet uden en hår elastik og en mor der ikke lige er prof med Nikon'et. Men ja jeg havde jo lovet at vise jer min nye jakke jeg var ude og købe i sidste uge og her ser i den så:) Den er sindsyg lækker og holder rigtigt godt på varmen. Har brugt den hver dag siden jeg købte den og den passer sammen med alt. Jeg er super glad for den!

Jeg kom hjem fra en super god tur i sommerhus sent onsdag aften og de sidste to dage har bare stået på afslapning hvor jeg dog har været produktiv og fået ordnet nogle ting. Ellers begynder efterårsferien lige så stille at sejle mod enden og det er jeg slet ikke okay med. Argh jeg må få lavet mig nogle planer! 
Forsat god fredag allesammen, knus

tirsdag den 14. oktober 2014

Bloganbefalninger #2

Hej piger
Idag vil jeg dele 2 blogs med jer som jeg nyder at læse nyt fra hver gang de popper op i min læseliste. Jeg vil stærkt anbefale jer at tjekke deres blogs ud hvis i ikke allerede følger dem:)
Ellers er jeg jo som jeg sagde i mit sidste indlæg i sommerhus lige nu og sindsygt nok skal jeg allerede hjem imorgen, what?! Tiden går hurtigt.. Jeg fik i går købt mig lidt nyt til klædeskabet og regner også med at få brugt lidt fra kontoen imorgen når turen går til Århus så jeg vil selvfølgelig få vist jer mine køb når jeg kommer hjem:)
Håber i nyder ferien, knus
Lumiére blanche af Astrid Ellen Kruse
Astrid har den flotteste stil og er super god til det der med collager og outfits. Astrids blog er rigtig god sammen med en kop te på en regnvejrs dag, jeg er en stor fan af hendes arbejde!

Wonderland af Cecilie Binau
Cecilies blog er rent hygge. Igen er der snak om en pige der er super god til det med collager og man kan simpelthent ikke gøre andet end at blive inspireret når man scroller gennem bloggen. Virkelig gode og stemnings fulde billeder, alt i alt bare en rigtig god blog vi har fat i her.

fredag den 10. oktober 2014

Paris My Love










Nu er det et godt stykke tid siden jeg kom hjem fra min ferie i Paris og London og jeg har stadigvæk ikke fået vist jer billeder fra den fantastiske tur, det ændrer vi lige idag! Ja jeg tænkte det var på tide at vise jer et par ud af de mange millioner billeder jeg tog nede i den smukke by kaldet Paris. Jeg havde den mest fantastiske tur som jeg med sikkerhed aldrig vil glemme, det var første men stensikkert ikke sidste gang jeg besøgte denne by! Har i nogensinde selv været i Paris, eller var det noget i kunne tænke jer?

Jeg har idag ligesom stort set resten af danmarks skoleelever haft motionsdag og hold nu op det var hårdere end jeg troede! Vi skulle lave triatlon med 3.2 km løb, 12.5 km cykel og 200 meter (8 baner) svømning. Jeg fik virkelig ondt i knæet under løb og var ret sikker på at min ryg var ved at springe da jeg cyklede i modvind i 6 km. Heldigvis skulle jeg ikke svømme da jeg aldrig har lært det rigtigt og paniker i vand så den slap jeg da for. Ellers står den nu på efterårsferie hvilket er lækkert da jeg virkelig trænger til en pause fra dagligdagen. Jeg tager i aften afsted i sommerhus med min mor, Ditte og Fnuggi og jeg glæder mig så meget til at koble helt af med tøsehygge inkluderet filmaftner, lækker brunch(fordi jeg er verdensmester i at lave brunch) og lidt shopping. Vi er hjemme igen sent onsdag aften og jeg har ikke fået forberedt nogle indlæg til jer men der skulle meget gerne være internet dernede så det må jeg jo se på:) Nu vil jeg ellers bare se at få pakket færdig også vil jeg futte afsted til det jydske. Hvad er jeres planer for ferien?, hav en god en!
Husk at følge med på instagram lige her:)
knus

onsdag den 8. oktober 2014

Fall Jackets

Fall Jackets

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Hej piger:)
Jeg har i disse dage været på jagt efter en efterårsjakke der var en smule lettere end den jeg i forvejen ejede (se den i dette indlæg). Jeg er vild med alle 4 i collagen og specielt nummer 1 fra Sheinside siger mig noget. Det er normalt noget jeg slet ikke ville iføre mig i men syntes seriøst at den ser lækker ud også selvom blomsterne måske godt kunne virke lidt forårs agtige. Prisenerne på alle disse skønne sager ligger allesammen under 650,- så det er jo ikke værst. Jeg købte så igår en fra only meget alá nummer 4 bare lidt billigere og uden hætte, og jeg elsker den allerede. Outfit kommer
snarest! Hvad syntes i, og har i fået købt jer en jakke her til efterår?:)
knus

mandag den 6. oktober 2014

Sunde banan/choko cookies


Jeg har hele dagen idag gået og cravet disse cookies med banan og chokolade som jeg har lavet så mange gange før. Så da jeg kom hjem fra min løbetur gik jeg igang i køkkenet. De kan også laves bare med banan og havregryn og en smule kanel men chokoladen giver altså bare lidt mere.


Bananen moses og alting blandes sammen. Jeg vil anbefale at smøre lidt smør på bagepapiret de steder hvor du har tænkt dig at cookie'erne skal ligge for ellers hænger de fast(læs: du kommert til at spise bagepapir). Cookierne bliver bagt i ovn i 15-20 min på 200 grader varmluft. Kan enten nydes lune eller efter et par timer i køleskabet så chokolade knapperne er blevet hårde. Mums, enjoy:)


søndag den 5. oktober 2014

Flere Random Facts Om Isa

Jeg elsker ordet hygge Mit ynglings program da jeg var lille var Dora så vidt som jeg husker
Til Fastelavn har jeg både været en skive pizza og en mælkekarton.. ja det skete Jeg har lidt for mange stribede trøjer i skabet- I just can't help it! Jeg laver hele tiden lister. F.eks. hvad jeg skal efter skole, i løbet af ugen eller ønskelister Hader sne, ew 
Men jeg kan rigtig godt lide pandekager 
De fleste af mine barndomsminder har jeg fra fritidshjemmet af Jeg vil sygt gerne til New York
Zac Efron var mit første celeb crush, high school musical for evaar Håndtasker og "fancy" sko siger mig absolut ingenting Maj er min ynglings måned Ser op til Johanne Kohlmetz af så mange grunde
Jeg elsker blomster og mine ynglings er pæoner og bourbon queen Kunne vildt godt bruge ferie og en latte med en romkugle ved siden af lige nu.

Lidt flere facts om mig da jeg selv elsker indlæg som disse. Håber i blev lidt klogere på mig:)
Husk at følge med på insta lige her hvor jeg poster hver dag
knus

lørdag den 4. oktober 2014

Closet Cravings - Fall Edition

Closet cravings - Fall edition
klik på billedet for links

Hej piger!
Så blev det endelig tid til denne sæsons udgave af closet cravings- nemlig for efterår! Jeg går ligesom så mange andre danske teenage piger og sukker over Cecilie copenhagen bluser, stribede trøjer fra Comme des garçons og lækre sneakers. Har derfor samlet 4 outfits der alle sammen passer meget godt til danske efterårs vejr og nårh jo så mangler vi kun en jakke- kunne i tænke jer et indlæg ang. det? Håber i har fået lidt inspiration til jeres næste køb, det har jeg i hvertfald!:)
Forsat god lørdag, nyd den. knus
Back to Top